Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Господині-педагогині передали свою фірмову їжу для едельвейсів

Ще з 4 квітня прекрасні панянки-педагогині допомагають ЗСУ. Стільки вже смакоти їм вдалося передати для військових. І навіть зараз, під час очного навчання у школах, господині не припиняють готувати їжу для захисників – працюють іноді навіть до 20 години.

Цього разу 4 ящики фірмової “Скумбрії з овочами” отримає 10 ОГШБ, пише Інформатор.

До пані Христини – психологині ліцею Великого Ключева – телефонують волонтери. Питають, яку їжу можна забрати на передову, і все. Залишається тільки спакувати та відвезти до пункту призначення.

Так само сталось і зараз: Василь Шкутяк зв’язався з господинями, вони сказали, що мають готову скумбрію. Священники освятили допомогу та відвезли на передову.

Історію створення “фірми” та деталі про виробництво читайте у нашому матеріалі: Як педагогині на випічку для ЗСУ використали понад тонну борошна | інтерв’ю

За підрахунками господинь, на 50 кг скумбрії потрібно 160 банок. Педагогині закликають всіх місцевих мешканців та небайдужих жителів громади приносити банки в їдальню ліцею Великого Ключева на вулиці Відродження, 3.

Вони не зупиняються на досягнутому. Продовжують далі й далі працювати та допомагати військовим, а тому підтримка українців надважлива.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору