Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Надвірнянщині чоловік зберігав удома зброю та боєприпаси

До поліцейських Прикарпаття надійшло повідомлення про те, що 34-річний мешканець Прикарпаття незаконно зберігає гвинтівку та боєприпаси. Провівши обшук, оперативники знайшли речові докази та відправили їх на експертизу.

Пише Інформатор, посилаючись на допис Управління поліції області.

27 вересня в ході розслідування кримінального провадження поліцейські отримали інформацію про незаконне зберігання вогнепальної зброї в 34-річного мешканця Надвірнянського району. Того ж дня оперативники провели обшук за місцем проживання чоловіка. В ході якого поліцейські виявили та вилучили близько 60 предметів схожих на набої та гвинтівку.

Вилучені речові докази поліцейські направили на експертизу – потрібно з’ясувати їх походження.

Відомості за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Поліція Прикарпаття й надалі продовжує проводити роботу, спрямовану на запобігання злочинам у сфері незаконного обігу зброї, а також кримінальним правопорушенням, вчиненим з її застосуванням.

Вони закликають громадян, які зберігають або знають про факти зберігання незареєстрованої зброї, боєприпасів чи інших вибухонебезпечних предметів іншими особами, повідомити про це до поліції.

Це можливо зробити зателефонувавши за номером 102 або писати повідомлення на сторінку Поліції Івано-Франківської області чи звернутись у чат-бот.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

До теми: На Прикарпатті у пасажира легковика виявили гранату

Христина Бойчук

Нагору