Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї затримали чоловіка, який обікрав кіоск

26-річний мешканець Коломийської ТГ обікрав торгову точку. Але не довго радів – майже одразу його затримали поліцейські. Наразі вирішують питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Пише Інформатор з посиланням на допис Управління поліції області.

Вчора, 29 вересня, під час нічного патрулювання в Коломиї, наряд поліції помітив підозрілого чоловіка, який побачив правоохоронців і пришвидшив хід. Поліцейські зупинили його для перевірки документів. В ході перевірки було встановлено, що чоловік обікрав місцевий кіоск та намагався втекти, однак був затриманий поліцейськими.

Поліцейські провели першочергові слідчі дії та з’ясували, що 26-річний мешканець Коломийської територіальної громади розбив вікно в кіоску, після – проник в середину та викрав грошові кошти. До слова, в минулому фігурант був судимий за майнові злочини.

Слідчі затримали крадія у процесуальному порядку, відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадені кошти вилучили.

Дії зловмисника кваліфікували за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинену в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За скоєне затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до інших аналогічних злочинів.

Досудове розслідування триває.

До теми: Гуляв Королівкою та переносив психотропні речовини – поліцейські розпочали розслідування

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору