У такі осінні холодні вечори хочеться зігрітися особливим напоєм, але магазинним, а власноруч приготованим. Таким, де прянощі, фрукти ідеально підібрані до смаку.
Інформатор підготував для вас рецепт цитрусового глінтвейну.
Вам потрібно:
- 1 пляшка хорошого сухого вина
- 1/2 нарізаного апельсина
- 1/2 нарізаного лимона
- 1 паличка кориці
- 1 бутон гвоздики
- Кілька зірочок бадьяна
- Мед або тростинний цукор – 2-3 ст.л.
Спосіб приготування:
- З’єднати всі інгредієнти.
- Варити на слабкому вогні або в мультиварці на режимі “Тушкування” з відкритою кришкою. Головне – не дати глінтвейну закипіти. Він повинен нудитися близько 15 хвилин.
- Перелити напій у жароміцні склянки і подавати.
Всього на приготування глінтвейну вам знадобиться орієнтовно 20 хвилин.
Смачного!
До теми: Козача страва: рецепт справжніх полтавських галушок
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.
Христина Бойчук