Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Зміни до бюджету, освіта і землі під забудову: що розглядали депутати на жовтневій сесії Коломийської міської ради

Десятки питань загального порядку денного та 15 земельних постали у центрі уваги депутатів Коломийської міської ради 6 жовтня. Але не всі з міських обранців повважали за потрібне відвідати сесію: у залі засідань були тільки 22 депутата з 38.

Про що говорили і що нарадились під час сесії – знає Інформатор.

На початку слово надали заступнику командира 10-ої гірсько-штурмової бригади, підполковнику Даніяру Петрюку. Він розповів про хоробрість наших воїнів, зокрема заступників міського голови та інших працівників ради, які з перших днів повномасштабної війни взялися до зброї.

На 36 сесії в жовтні депутати розглядали фінансові плани комунальних підприємств, створення Центру позашкільної освіти, уточнення до бюджету, реорганізацію ліцею №6, питання матеріальної допомоги військовим частинам, поліції та казначейству, а також змін до бюджету і ряду земельних питань.

На початку сесії до присутніх звернувся представник представник ОК “Захід” полковник Андрій Рисюк із вдячністю нашій громаді за постійну допомогу.

Також міському голові вручили відзнаку командувача військ оперативного командування “Захід” за допомогу захисникам України та нагрудний знак. Деталі читайте ТУТ.

Традиційно наприкінці сесії після основних та додаткових рішень перейшли до земельних питань. Їх на цю сесію назбиралось аж 15.

Чимало питань було і щодо безпеки при організації сесій через Zoom. Думали-радились і все ж таки рішення не підтримали.

А питання щодо забудови вулиці Новодворського вкотре не було прийнято. Деталі – ТУТ.

Кілька питань стосувалися передачі матеріальних цінностей військових частинам громади. Деталі цих рішень нараз засекречені.

Також депутати поставили крапку в питання реорганізації ліцею №6. Читайте деталі ТУТ.

Двічі міські обранці бралися до розгляду питання щодо виділення коштів на потреби військових, а також шукають можливості придбати для них житло. Деталі – ТУТ.

Наталка Сандецька

 

Нагору