Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Додаткові перепони: на вулиці Чайковського взялись до роботи

Люки на вулиці Чайковського – тема популярна і щедра на критику. Ще минулої осені тут взялися до капітального ремонту проїзної частини, але до морозів встигли тільки постелити чорновий шар асфальту. Відтак люки залишились стирчати над рівнем дороги. Зараз робочі встановлюють стічні решітки.

На місці побував Інформатор.

Нещодавно коломиянин Володимир Васкул помаркував кислотно-жовтим кольором люки, які стирчать на вул. Чайковського, аби привернути увагу водіїв. Адже сам він пошкодив колесо і диск на автівці й поніс чималі збитки.

Дорогу з перешкодами назвали вже тетрісом з люків. Проте від сьогодні цих перешкод побільшає: робочі встановлюють стічні решітки, які за вимогами також мають бути вище за теперішній рівень полотна, адже ремонт передбачає додаткового шару асфальту.

До слова на завершення капітального ремонту до закінчення війни розраховувати не варто, бо наразі казна блокує проплати капітальних видатків. Але надія є: в управлінні комунального господарства сподіваються встелити ще один шар асфальту поточним ремонтом.

В такому випадку  коломиянам недовго доведеться терпіти незручності через перешкоди з люків.

До теми: Комунальники пояснили, чому на вул. Мазепи провалюється люк

Наталка Сандецька

 

 

Нагору