Інформатор Коломия

ВЛАДА

Хто з депутатів підтримав скандальне рішення про зміни меж берегів міського озера

У четвер, 6 жовтня, депутати намагалися протягнути рішення про затвердження проекту благоустрою і встановлення меж прибережної захисної смуги цього “ставка на вул. Чехова”. По суті, вони  хотіли зменшити природоохоронну смугу озера. Це дозволило б забудовувати територію довкола міського озера впритул до водойми.

Інформатор дослідив, кому це було вигідно.

Це питання підтримало тільки 13 депутатів із 22 присутніх. Проте знаючи, що у цій території аж надто багато зацікавлених, ми остерігаємося, що це рішення спробують протягнути на наступних сесіях.

До того ж це рішення підтримав міський голова Богдан Станіславський та члени його фракції партії «Об’єднання «Самопоміч».

А тому ми оприлюднюємо поіменний список голосування за це скандальне рішення.

Що не так з цим рішенням ми вже детально пояснили у попередній публікації.

Читати деталі: Озеро чи став: на сесії розглядали питання прибережних зон “ставка на вулиці Чехова”

Для тих, хто не дуже уважно слідкує за політичним бомондом ми поділимося нашими спостереженнями. Серед тих, хто підтримав це рішення вимальовується дві фракції: партії «Об’єднання «Самопоміч», партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», а також по одному представнику Української Народної Партії та Народного Руху України.

 

 

 

Як стало відомо журналістам Інформатора з наших джерел в ратуші, кожна з цих фракцій має одного і більше депутата, який приховано або напряму володіє тимчасовими спорудами на міському озері. Дехто вже встиг відбудувати собі солідні будівлі, що аж ніяк на тимчасові не виглядають. А ще є особи, зацікавлені в будові на вулиці Новодворського та інших секторах, розташованих впритул до озера.

Чи спробують вони знову протягнути це рішення – питання ціни і совісті інших депутатів, а ще це питання небайдужості коломиян. А тому слідкуйте за нашими новинами, ми тримаємо руку на пульсі подій в місті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Наталка Сандецька

 

 

 

Нагору