Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянин заплатить штраф за матюки у сварці з дружиною

5 жовтня Коломийський міськрайонний суд розглядав справу проти чоловіка, який під час конфлікту з дружиною почав вживати нецензурну лексику таким чином спричинивши психологічне насильство. 

Інформатор розповідає деталі справи з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Конфлікт між подружжям стався 3 серпня. Поліцейські прибули до місця їх проживання о 23:50 і склали адміністративний протокол: чоловік вчиняв словесний конфлікт із своєю дружиною, в ході якої ображав її нецензурними словами чим спричинив психологічне насильство. А за це передбачена адміністративна відповідальність ч.1ст. 173-2 КУпАП.

Чоловік свою вину повністю визнав.

А тому суд вирішив визнати чоловіка винуватим та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 170 грн. Також з нього стягнуть судовий збір у розмірі 496 грн. 20 коп. на користь України.

Постанову можна оскаржити шляхом подання апеляційної скарги до Івано-Франківського апеляційного суду через Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області протягом десяти днів, з дня її винесення.

Читайте також: А щоб їм повилазило: чим корисні матюки в часі війни

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору