Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Скільки ракет вранці летіло на Прикарпаття: подробиці від адміністрації області

Голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук розповіла деталі про ракетний обстріл Прикарпаття.

Повідомляє Інформатор.

Сьогодні ППО збило одну ракету над Прикарпаттям.

За словами голови ОВА внаслідок обстрілу Бурштинської ТЕС жоден працівник не постраждав. Загалом по об’єкту було випущено 4 ракети.

Проте внаслідок обстрілу на Прикарпатті понизилась напруга, обленерго регулює електропостачання і наразі споживачі області повністю забезпечені електроенергією.

Також Світлана Онищук нагадала про те, що сьогодні ввечері прикарпатцям слід більш ощадно використовувати електроенергію, зокрема слід берегти електроенергію з 17:00 до 22:00. Це допоможе пройти критичне навантаження на наші електромережі.

До теми: Ракетний обстріл Прикарпаття | що наразі відомо?

Нагадаємо, що до кінця тижня освітні заклади області будуть зачинені і працюватимуть тільки онлайн. Як буде далі – залежить від безпекової ситуації в області.

Голова Івано-Франківської ОДА наголосила, що є що є висока імовірність повторних ракетних обстрілів сьогодні і нагадала, що будь-яка фото- чи відеофіксація того, що відбувається на наших вулицях, може допомагати ворогам.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Наталка Сандецька

Нагору