Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Десятки переселенців шукають житло у Коломиї

Ініціатива “Вулик змістів” вже майже пів року допомагає вимушеним переселенцям знайти житло, роботу, відновити бізнес і адаптуватися на новому місці. Після масових обстрілів України тисячі сімей знову шукають прихистку у містах, де тихіше й спокійніше. Тим, хто їде до Коломиї допомагає “Вулик змістів“.

Інформатор закликає відгукнутися, якщо у вас є можливість надати житло платно чи безкоштовно.

Вони налякані, дехто втратив свої домівки. Їм потрібна наша підтримка. Зараз українці вкотре мають об’єднанатися та допомогти співгромадянам, які рятуються від «руського міра».

“Нам дуже потрібно поповнити банк житла! Після вчорашнього ми отримуємо безліч дзвінків від людей, які хочуть поселитися у нашій громаді. Якщо ви готові надати житло – дзвоніть нам. Якщо ви маєте сумніви – дзвоніть нам”, – пишуть у “Вулику змістів”.

До теми: “Вулик змістів” у Коломиї створює банк житла для вимушених переселенців

Також активісти “Вулика змістів” закликали не піднімати ціни на житло і навіть надали телефон для повідомлення про спекуляцію цінами на оренду житла в Коломиї: 099-088-9198.

За ми самим номер можна подзвонити, якщо ви у пошуку житла або ж готові його надати.

Електронна пошта: vulykzmistiv@gmail.com

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору