Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

М’який плед, тепла піжама та милі тапочки | скільки у Коломиї вартує зігріваючий набір?

Опалювальний сезон ще не розпочався, але прохолодні вечори та ночі з легким заморозком змушують задумуватись про теплий домашній одяг. Але цікаво, у скільки обійдеться така “обновка” для коломиян?

Інформатор вирішив піти на шопінг та поділитися прайсом з вами.

Тапочки з милими тваринками на базарі вартують від 300 до 350 грн. На дотик вони неймовірно м’які, а всередині теплі. Також продавці пропонують тапочки-пухнастики. Їхня вартість – 250 грн.

М’які пледи також у наявності. Варто зазначити, що вони різноманітні – м’які, з особливого матеріалу. Є також ворсисті. У асортименті є півтораспальні та двохспальні пледи.

Вартість півтораспальних пледів коливається від 500 до 600 грн. Проте за найм’якіший треба віддати 750 грн. Якщо розглядати ціновий діапазон двохспальних пледів, то тут він стартує від 650 грн. і вище – до 750 грн.

Вартість піжамок у Коломиї найрізноманітніша. Тут, звичайно, варто вказати, що м’якесенькі та теплесенькі будуть майже вдвічі дорожчі майже вдвічі за легкі: на базарі така ніжна приємність вартує в межах від 800 до 900 грн.

Які ж ціни у магазині? Суперм’які піжамо-комбінезони коштують близько 600 грн. Вони ще з минулої колекції, тому вартують відносно небагато порівняно з іншими.

В той же час неймовірно приємні на дотик утеплені роздільні піжами вартують по-різному: від 740 до 1180 грн.

Також ми приглядалися до м’яких халатів. Їхня вартість також різна. Є за 590 грн., а є і за понад тисячу грн.

Для тих, кому восени та взимку супертеплі піжамки не потрібні, є інші варіанти. Їхня вартість починається від 550 грн. і сягає понад 1500 грн.

Бажаємо вам тепла ззовні на у душі, а також не забувайте про зігріваючий одяг для наших захисників – взимку він їм надпотрібний.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

 Христина Бойчук

Нагору