Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Пухнасті друзі шукають люблячих господарів та теплу домівку

Якщо ви досі не маєте домашнього улюбленця, який зігріває теплом та дарує любов у холодні осінні вечори, то маємо для вас добірку чотирилапих, які просто зараз шукають домівку. 

Інформатор ділиться контактами господарів та фото милих пухнастиків.

Асю знайшли на вулиці. Її відмили, причесали, відгодували і тепер час знайти хороших людей, які стануть її господарями. Їй приблизно 10 місяців, вже стерилізована, розумничка, знає лоток на відмінно. Але не товаришує з іншими котами, а їх на перетримці так багато, для бідолахи це великий стрес.
Знаходиться в Івано-Франківській обл., є можливість привезти навіть у Львів. Телефонуйте за номером: 096 338 38 45.

Цю красуню викинули в один із дворів. Вона дуже налякана, завжди плаче. Дівчинка пухнаста має неймовірні очі.  Приблизний вік – 4 місяці. Її стерилізують безкоштовно. Телефонуйте за номером: 098 809 04 20.

Цьому цуценяті  дуже потрібен дім. Це хлопчик, йому 2-3 місяці, буде невеличким так як в нього коротенькі і дуже міцні лапки. Телефонуйте за номером: 066 173 70 63 – Юлія.

Маленька дівчинка шукає домівку. Вона буде невеликою. Знаходиться в Івано-Франківську, проте її привезуть по Західній Україні, в Київ. Телефонуйте за номером: 066 691 23 80.

Війна забрала в неї дім, рідних людей, спокій, мирне налагоджене життя. Дівчинка зовсім молоденька, вже стерилізована, схоже на кокер-спаніеля. Знаходиться в Івано-Франківську, проте її привезуть по Західній Україні, в Київ. Телефонуйте за номером: 066 691 23 80.

Це Ромашка. Її життя було за волосину від смерті, але найгірше вже позаду. Телефонуйте за номером: 066 691 23 80.

Це Донка. У неї м’якенькі вушка, які вона успадкувала від мами спаніеля, носик мокренький, ніжки як сірнички, хвостик довгенький. Їй 1 рік. Вона вакцинована, стерилізована. Доставка за наш рахунок. Телефонуйте за номером: 097 960 63 71 – Олеся.

Джесіка чемна та розумна. Її можна вигулювати за повідок. Стерилізована. Джесіка цікавий метис напевно від стафа, пампушка на коротких лапах. Телефонуйте за номером: 067 325 83 58.

Загубився собака. Виникає враження, що він домашній, бо чистенький був. І можливо його підбила машина, бо на задню лапку не ставав, але зараз вже потрохи стає. Можливо, його хтось шукає. Телефонуйте за номером: 067 113 53 07.

Цуценятко дуже гарненьке, пухнастеньке, просто картинка. Мацьопик живе один з маленькою мамусею, а навколо повно великих собак і жорстоких людей, тож для нього відлік життя іде на хвилини. Воно аж плакало, коли ми погодувала його смачно їжею. Підходить для життя в квартирі чи хаті.
Доставимо і з часом допоможемо з стерилізацією. Телефонуйте за номером: 098 828 42 25.

Дуже красивий, чемний котик шукає люблячу сім’ю. Привчений до лоточка, не вибагливий у їжі, дуже грайливий. Вік 3 місяці. Телефонуйте за номером: 095 026 21 16.

До теми: Чотирилапі у пошуках домівки

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

 Христина Бойчук

Нагору