Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Авіатори з’їхались на Прикарпаття і влаштували змагання з кросфіту

Турнір з Crossfit, який провели на Прикарпатті, присвятили Дню захисників і захисниць України. За перемогу змагалися майже десяток команд, що представляли окремі підрозділи.

Довідався Інформатор на сторінці Повітряного командування “Захід” Повітряних Сил ЗС України.

Спочатку всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників. Далі перейшли до програми змагань, яка складалася з трьох комплексів вправ з кросфіту, а саме: підйом штанги до грудей, поштовхи, ривки, стрибки та інші вправи з цього виду спорту.

Наші військові виконували вправи максимально інтенсивно, майже без перепочинку. Не зважаючи на це, ніхто з чоловіків не зійшов з дистанції. Після завершення змагань почали визначати найсильніших і найбільш витривалих спортсменів. А от найкращими у турнірі стали авіаційні інженери – перемога за командою авіаційної ТЕЧ.

Такі змагання є важливими, адже спорт для військових — одна із складових виконання бойового завдання. Витримавши такі фізичні навантаження, воїн точно зможе виконати й бойові задачі, які на нього покладені.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Ольга Пукавчук

Нагору