Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Помилилися: на Карпатській будуть перемальовувати розмітку

Вчора ми писали, що у Коломиї на вулиці Карпатській комунальники оновили розмітку. Однак з’ясувалося, що нова розмітка неправильна і в деяких місцях суперечить дорожнім знакам. 

Інформатор вирішив звернутися до поліції за роз’ясненням для водіїв стосовно руху по вулиці Карпатській.

На перехресті вулиць Карпатська-Майданського-Шкрібляка дорожники намалювали подвійну суцільну лінію. Це означає, що водії, які виїжджають з вул. Майданського можуть повертати тільки праворуч на вул. Карпатську. А от поїхати ліворуч до автостанції чи на вул. Шкрібляка вже не мають права, бо перетинати суцільну не можна. Також в соцмережі коломияни скаржаться, що рухаючись зі сторони Шепарівців тепер не потрапиш на вул. Трильовського, Опришківську та Білоскурського.

Коломийські поліцейські швидко відреагували на наше повідомлення та виїхали на місце для перевірки правильності нанесення розмітки. Вони переконалися, що комунальники справді помилилися, коли наносили розмітку на вул. Карпатській. Поліція вже звернулася до комунальної служби. Сьогодні вони мають перемалювати дорожню розмітку.

Доповнюючи дорожню тему: На вул. Лисенка проломився каналізаційний люк: хто має замінити?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Ольга Пукавчук

Нагору