Інформатор Коломия

ВЛАДА

Як економлять електроенергію у коломийській ратуші

Заклики відмовитися від енергозатратних побутових приладів лунають звідусіль. Проте це закликає голова обласної, районної адміністрації. Міський голова Коломиї Богдан Станіславський теж наголошує на економ-режимі в місті. Яке ж було здивування журналістів Інформатора, коли ми побачили на термометрі +26° в одному з кабінетів ратуші, а у велетенській залі засідань – +24°.

Уся будівля коломийської ратуші опалюється електроприладами. Колись в кабінетах стояли печі на газі, але через постійний ріст ціни на газ, дороговартісне обслуговування печей у ратуші вирішили встановити електричні батареї.

Після атаки росії на об’єкти інфраструктури України з усіх каналів українців просять економити електроенергію. Проте в будівлі міської ради температура повітря у коридорах сягає +22-24°, а у кабінетах – ще вище.

До теми: У пологовому будинку вимкнули опалення

Реле на обігрівачах стоїть на відмітці 5 з 6 максимальних.

Добив фонтан. Попри холод і дощ міський водограй працює, пожираючи таку цінну сьогодні електроенергію.

Якщо ви стали свідком порушення температурного режиму у садочках, школах чи медичних закладах – дзвоніть нам на номер +380 96 545 8237.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Наталка Сандецька

Нагору