Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

А нам тепло: заміри температури в чиновницьких кабінетах

Тиждень триває боротьба за тепло у бюджетних установах Коломиї. Щодня в редакцію  Інформатора надходять по кілька повідомлень про холоднечу в садках, школах, пологовому, дитячій лікарні. Ми виїжджаємо на місце і фіксуємо ці порушення. Тим часом візити в кабінети чиновників – повна протилежність холодним кімнатам лікарень і закладів освіти.

Сьогодні Інформатор побував у Коломийському районному відділі Управління державної міграційної служби, яку в народі називають просто “паспортний стіл”.

Тепло в коломийських школах і садках увімкнули минулого тижня, але не на довго і не всюди. Діти мерзнуть! – забили батьки на сполох.

Наші журналісти зверталися в управління освіти з вимогою забезпечити нормальні санітарні вимоги у садочках і надавали розголосу цим порушенням. Відтак пообіцяли з понеділка, 24 жовтня, увімкнути опалення всюди. Проте обіцянки таки не дотрималися.

До теми: У пологовому будинку вимкнули опалення

У пологовому будинку, дитячій лікарні, деяких школах досі холодно. А в ратуші ми виявили у деяких кабінетах +26°.

“Зайдіть в паспортний стіл. Там спека, аж вікна вікна відкривають”, – пишуть нам в коментарях.

Ми прийшли перевірити, чи правда це і почули від працівниць, що таки так: було так душно, тим паче надворі тепло, тому вирішили зекономити і на деякий час вимкнути батареї.

Тим часом у коридорах установи від +18° до +20°. У кабінеті ж +22° і вище.

Тоді як у школі №3 тільки сьогодні увімкнули опалення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

 

 

 

Нагору