Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Де перевірити, коли настане ваша черга аварійного вимкнення світла?

Так як графік аварійних вимкнень світла у багатьох прикарпатців викликає чимало питань, компанія створила спеціальний чат-бот, у якому можна знайти всі відповіді.

Інформатор розповідає деталі з посиланням на Прикарпаттяобленерго.

Якщо у будинку, квартирі чи офісі немає зараз світла – прийшла ваша черга графіків аварійних вимкнень. Воно хаотичне – конкретного часу вимкнень немає.

Найзручніше дізнатися про вимкнення за вашою адресою у VIBER-боті за посиланням. Також ви можете у додатку Viber ввести слово “Прикарпаттяобленерго”. Після того, як додаток видасть результат, у рубриці “Спільноти і канали” слід обрати потрібний канал.

Аби перейти у чат-бот, потрібно на екрані каналу натиснути на кнопку у вигляді робота. Вона знаходиться у правому верхньому куті. Потім впишіть номер телефону і все – можете користуватись чат-ботом.

Майте на увазі, що телефонний номер, за яким ви зареєстровані у застосунку “Viber”, має бути під’єднаний до вашого особового рахунку в Прикарпаттяобленерго. Інакше вам не вдасться дізнаватися про відключення.

Графіки ми підготували у статті: Віялові вимкнення світла на Прикарпатті | списки черг

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору