Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що натворили вандали у Надвірній

Ніхто не знає, чим керується людина, яка на чистій стіні чи паркані вимальовує свої карлюки. Таких, на жаль, вистачає і в Коломиї, і у Львові, і в столиці. Щоразу, як бачимо карлюки Z  на розпотрошених будинках деокупованих міст, згадуємо наших місцевих вандалів. Та міському голові Надвірної, вочевидь, увірвався терпець. 

Як хулігани познущалися над містом – знає Інформатор з допису Зіновія Андрійовича.

Міський голова Надвірної повідомив, що в місті знову відбувся акт вандалізму. Незрозумілі надписи з’явилися по цілому місту.

“Цікаво, чи вони вдома так само розписують стіни своїм батькам?? Що це? Особистий протест? Вияв неповаги до громади? Безвідповідальність та зневага до громадського майна? Ми звикли в усьому звинувачувати владу, не вимагаючи відповідальності від самих себе. І поки ми не змінимо свій український менталітет «моя хата з краю» – і не будемо відповідальними один з одного – краще не стане і ніхто нам не допоможе, крім нас самих”, – пише Зіновий Андрійович.

До теми: Історичні двері на коломийській стометрівці замінили на пластикові

У Коломиї таких закарлюк теж повно: і на стінах історичних будівель, і у парку, і в під’їздах.

Нагадаємо, що такі дії розцінюються як хуліганство і завдання шкоди комунальному чи приватному майну й за це особа може отримати штраф або примусові громадські роботи.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору