Коломия До сайту

Університет на Прикарпатті відсудив собі майже мільйон, переплачений за газ

Один з університетів у Івано-Франківській області переплатив за постачання газу 957 тисяч грн. А все через незаконні додаткові договори. Проте після розслідування прокурорів у суді вирішили зобов’язати компанію повернути ці кошти навчальному закладу. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на Івано-Франківську прокуратуру.

Рішенням Господарського суду Івано-Франківської області задоволено позов прокуратури про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю 957 тис. грн та визнання недійсними додаткових угод до договору постачання природного газу.
Кошти стягнуть на користь одного із Івано-Франківських університетів.

Як з’ясувала прокуратура, постачальник газу безпідставно збільшував ціну на природний газ для вишу шляхом ініціювання укладення додаткових угод.

До теми: Як економлять електроенергію у коломийській ратуші

Внаслідок таких протиправних дій університет сплатив більше, а газу отримав менше, ніж було домовлено за результатами закупівлі. Окрім того, на момент укладення додаткових угод не підтверджено зростання ціни на природній газ.
Прокуратура у судовому порядку визнала недійсними вказані угоди та зобов’язала ТзОВ повернути безпідставно сплачені кошти.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.