Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї стартував Всеукраїнський турнір з боксу | Фоторепортаж

Сьогодні, 28 жовтня, у ФСК “Локомотив” розпочався Всеукраїнський турнір з боксу “Сила України”. Спортсмени з усієї країни приїхали позмагатися за першість та продемонструвати свої спортивні досягнення.

Інформатор відвідав перший день змагань та ділиться з вами, як все відбувалося.

На жаль, через повномасштабне вторгнення на теренах України зараз дуже мало проводять турнірів для дітей, тож Коломийська федерація боксу разом із головою відділу молоді та спорту Володимиром Колесником вирішили виправити ситуацію, взяти на себе цю відповідальність та організували турнір, у якому беруть участь 128 учасників, а це 16 вагових категорій.

До теми: Боксери з Харкова тепер тренуються в Коломиї | Міні-інтерв’ю та фоторепортаж

“Сьогодні на турнір приїхали боксери з декількох областей нашої країни. Дякуючи Богові, ми сьогодні побачили на урочистостях Луганську, Харківську, Миколаївську, Запорізьку та інші області. Але звичайно, хотілося б, щоб їх було більше. Знаємо, що наше військо зараз робить все можливе, щоб з кожним днем наблизити перемогу”, – розповідає Володимир Колесник, заслужений майстер спорту України та віце-чемпіон світу з боксу.

Розпочалося все з урочистої частини та гімну України.

“Турнір проходить за підтримки відділу молоді та спорту Коломийської міської ради. Усі боксери зараз живуть та тренуються у нас в Локомотиві, фінансування виділило місто. Спочатку вони проходили тижневі збори, на яких і готувалися до сьогоднішнього турніру. Поки вони планують залишитися до кінця цього місяця”, – додає Ярослав Володимирович Данилишин, тренер коломийського клубу боксу.

“В першу чергу хочу відзначити тренерів, що створили ці змагання. Адже ті, хто хоча б раз організовував щось подібне знає наскільки багато потрібно витратити сил та енергії, а тим більше під час такої ситуації в країні. Віднедавна, Коломия все більше приймає та організовує змагання для спортсменів з цілої України, які на жаль, втратили свої спортивні бази, або не можуть за зрозумілими обставинами там займатися та змагатися. Тому у нас є всі шанси стати боксерською меккою в Україні”, – ділиться враженнями запрошений гість – Ігор Грицьків, тренер змішаних єдиноборств школи “Gbroteam”.

Для всіх спортсменів організатори підготували пам’ятні медалі, а кращі з кращих отримають кубки по завершенню змагань.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору