Інформатор Коломия

ГРОШІ

Вартість фруктів у Коломиї наприкінці жовтня

Поки зима ще не забрала нас у свої тенета, маємо чудову нагоду поласувати свіжими фруктами, яких на коломийському базарі чимало. І всі вони такі яскраві, достиглі. Так і хочеться купити всього потрошки. Але чи сильно вдарить по кишені “подорож” на ринок?

Дізнавався Інформатор.

Запашний виноград на базарі вартує нині від 65 грн і вище – до 75 грн. Його ціна залежить від сорту та постачальника.

За 1 кг груш коломиянам доведеться заплатити 25 грн. До слова, ці фрукти зараз дуже смачні, адже їхній сезон в розпалі. А тому не втрачайте нагоди поласувати випічкою з груш, наприклад пирогом з фініками, рецепт якого ми вже встигли для вас підготувати.

Якщо ж ви любителі гранату, то на базарі його можна знайти ледь чи не у кожного продавця. Його вартість – 25 грн/шт.

Вартість яблук така різноманітна, що за всіма й не встежиш: починається від 10 грн/кг (акційна пропозиція) і сягає до 25 грн/кг. Цікаво, що на базарі є чимало сортів, а тому ви матимете з чого вибрати.

Більше цін дізнавайтесь напряму у продавців, адже буває, що під кінець дня є невеликі знижки. До слова, на базарі є ще чималий вибір овочів. Детальний огляд на їхню вартість чекайте на Інформаторі згодом.

До теми: Кольорові гарбузяки: вартість у Коломиї та поради для зберігання

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Христина Бойчук

Нагору