Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“8 подруг Оушена” | недільний фільм для любителів комедій

Для фанатів активних прогулянок ми підготували ще одну чарівну локацію серед лісової тиші. А але хіба ж ми могли обійти увагою любителів вечірніх кінопереглядів з сім’єю чи друзями?

Інформатор пропонує вашій увазі фільм “8 подруг Оушена”.

Історія починається у жіночій колонії, де Деббі Оушен більше п’яти років планувала найгучніше пограбування в світі. Вона виходить із в’язниці й одразу телефонує до своєї подруги Лу. Разом вони збирають команду професіоналок своєї справи та крок за кроком готуються до втілення плану головної героїні. Крастимуть кольє “Туссен”, котре зберігається під землею на глибині, рівній сотні кілометрів, у модному домі “Cartier”.

Проте не тільки пограбування цікавить Деббі. Вона хоче помститися чоловіку, через підступ якого вона загриміла за ґрати. І здається, їй все має вдатися.

Фільм наскрізь пронизаний комедійністю, легкою самоіронією та має кримінальний післясмак.

Рік виходу: 2018
Жанр: екшн, комедія, пригоди, кримінал, трилери
Країна: США
Тривалість: 110 хвилин
Вік: 16+
Режисер: Ґері Росс
Акторський склад: Сандра Буллок, Кейт Бланшетт, Гріффін Данн, Дирдри Гудвін, Енн Гетевей, Мінді Кейлінґ, Даніелла Раббані, Brian J. Carter, Ріанна

Трейлер до фільму можна переглянути нижче.

Повний фільм можна переглянути на ресурсах MEGOGO та SweetTV .

До теми: “Фантастичні звірі та де їх шукати” | недільний фільм для всієї сім’ї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору