Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На розі вулиці Чайковського з’явилась розмітка

Часом виникає враження, що для водіїв Коломиї одного знаку пішохідного переходу не вистачає. Батьки діточок ДЗО №19 скаржаться, вранці дуже складно перейти дорогу: всі поспішають й ігнорують пішоходів. Врешті комунальники міста нанесли розмітку на трьох ділянках вулиці, а ще – оновили світлофори на перехресті.

Деталі знає Інформатор.

“Чи в дощ, чи в сніг – події байдуже проїжджають пішохідний перехід, й нічого, що мами з дітками не мокнуть на узбіччі. Знак переходу їх не зупиняє”, – скаржиться мама вихованця дитячого садочка №19 в Коломиї пані Ірина.

І правда, порушення правил дорожнього руху тут часто трапляються. Окрім ігнорування попереджувального знаку, тут часто паркуються прямо на зебрі, а тому пішоходи стають непомітні для водіїв.

До теми: Люди ж не машини: на вул. Чайковського непрохідні тротуари

Після ремонту дороги, який затягнувся на рік, комунальники врешті нанесли розмітку на вулиці Чайковського. Тепер “не помітити” пішохідний перехід буде складніше. Нові зебри нанесли на дорогу біля входу в парк й доріжки до садочка, а також обабіч перехрестя з вулицею Шкрумеляка.

Окрім того, відтепер світлофори на цьому перехресті будуть з таймером. Роботи із заміни спецзасобів тривають, тож закликаємо водіїв ґречно пропускати перехожих за відсутності сигналу світлофора.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Наталка Сандецька

Нагору