Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що з обіцянок мера щодо міського парку Коломиї справдилося?

Все буде: і доріжки, і лавочки, і ліхтарі, і зелені насадження й чиста вода в Радилівці, й поновлена скульптура оленів, територія для вигулу собак, а також оновлені дитячі майданчики.  Все це обіцяв міський голова в липні на зустрічі з коломиянами. А ще повідомив про встановлення атракціонів.

Інформатор вирішив перевірити, що з обіцянок втілено в життя.

Обіцянок було багато, та справдилась лиш одна – атракціони таки з’явилися в міському парку і то за лічені дні.

А далі про зміни забули. Лише наприкінці жовтня помалювали мостики в зелений колір та спиляли 6 дерев.

До теми: Парк, яким він не мав би бути. Чого вимагають коломияни

Найбільше молоді матусі ратували за нові лавочки у парку, бо ті, що зараз є – латані-перелатані. Страшно сісти. Міський голова сказав, що це не проблема, бо вже з понеділка має приїхати представник фірми, в якої планують закупити лавки.

Але щось не склалось. Про місця для сидіння згадали вже тоді, коли розпалився скандал через зрізку дерев у парку.

В управлінні комунального господарства почали запевнювати, що зі зрубаних дерев виготовлять лавочки.

На дитячому майданчику теж ніяких змін не відбулося: як стояли аварійні ігрові комплекси з обірваними бортиками на гірках та гнилими дощечками, так і стоять. Дітвора з’їжджає з гірки прямо-таки у багнюку. Єдине, до чого дослухались у ратуші – то це підсипали піску в пісочницю.

І ми вже готові були покласти крапку, але щойно 2 листопада помітили, що в парку знову взялися за бензопили, а одну із доріжок почали розгрібати, готуючи до асфальтування.

Тож стежте за нашими новинами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Наталка Сандецька

Нагору