Учасник відомого кулінарного шоу Микола Мигаль дав майстер-клас для учнів ліцею в Коломиї. Діти вчилися готувати не тільки традиційні українські страви, а й незвичні смаколики з ялинових шишок.
Інформатор знає деталі від Коломийської РДА.
Цікавий майстер-клас провели в Коломийському ліцеї сфери послуг.
Учні ліцею, серед яких 8 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, мали змогу навчитись готувати смачні незвичні страви з простих українських інгредієнтів.
До теми: “Смачна пригода”: як учні ліцею №9 вчились готувати піцу
Родзинкою майстер-класу став десерт з додаванням ялинкової олії та варення з ялинкових шишок.
Микола Мигаль поділився досвідом проведення майстер-класів в різних містах України і за кордоном, і наголосив на важливості популяризації української кухні.
Одне з досягнень 2022 року – визнання ЮНЕСКО українського борщу українським та занесення його до списку нематеріальної культурної спадщини.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.