Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Секрет щедрої піци від бару “Кружало”

Самотні 5 кавальчиків ковбаси на тонюсінькому сирі – це не варіант для бару “Кружало”. Піца має бути ситна, щедра і щойно з печі – переконаний власник закладу Роман Крутко. А для тих, хто замовляє піцу додому, заклад приготував приємні сюрпризи.

А ми з Інформатором підглянули, як Ромко готує свій черговий шедевр і ділимось відео.

Бар “Кружало” починався з мрії. Роман Крутко хотів створити заклад з правдивою їжею, де буде добре в колі близьких і знайомих.

А щоб його піца була найкращою в місті, поїхав вчитися секретів піцайол саму Італію. Привіз звідти гоноровий диплом і пів сотні кращих рецептів.

Своїх поварів вчить сам і завжди перевіряє, чи відповідає кількість сиру й іншої начинки вимогам. Від того-то піца у “Кружало” така популярна: розкішна моцарела й найкращі сорти салямі, ароматні овочі, томатний соус за давнім італійським рецептом і цей неповторний димний аромат печі на дровах. Секрет ніби простий, та от повторити досі ніхто не може.

Замовити їжу та напої можна на сайті.

Для бронювання столика телефонуйте за номером: +38 (093) 29 – 29 – 113.

Вул. Новодворського, 27, м. Коломия

А ще заклад готує приємні сюрпризи для всіх, хто замовляє доставку додому: кожному подарунок-секрет.

Напередодні зимних вечорів, коли ми звично осядемо по своїх оселях, можна смакувати улюблені страви бару “Кружало” в колі сім’ї за переглядом гарного фільму чи у шумній компанії друзів.

Бо з “Кружало” завжди краще.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

 

Нагору