Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Справа зрушилась з місця: у коломийському парку зробили доріжки

Пішохідні доріжки у міському парку Коломиї давно чекали оновлення. У липні цього року мер міста таки пообіцяв, що вони будуть відремонтовані. І от сьогодні, 5 листопада, ми стали свідками робіт у парку імені Трильовського. Тут почали асфальтувати доріжки.

Зафіксував Інформатор.

Асфальтована доріжка для пішоходів стелиться міським парком від одного входу зі сторони вул. Чайковського і до іншого – з вул. Кобилянської. Новим покриттям коломияни можуть прогулятися повз дитячий майданчик, колишню оранжерею, залишки літнього кінотеатру, скейт-парк та атракціони.

До теми: Місце, де давно не вирощують красу: руїни оранжереї в Коломиї

Комунальники навіть зробили клумби на вході з вул. Кобилянської, щоб нахабні водії не спокушалися заїхати автівкою прямо таки в самий парк. Адже тепер тут можуть кататися на роликах діти, гуляти з колясками матусі та бігати на підборах дівчата.

Щоправда, наразі тільки ця частина парку матиме нові доріжки. В майбутньому на решті території планують викласти бруківку.

Для тих, кого цікавить життя парку: Що з обіцянок мера щодо міського парку Коломиї справдилося?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Ольга Пукавчук

Нагору