Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Чарлі та шоколадна фабрика”: хороший фільм для всієї сім’ї

У цю дощову погоду хочеться теплого та затишного відпочинку у колі найдорожчих. Але так часто постає нелегкий пошук саме того хорошого фільму, який підійде і суворому татові, і люблячій мамі, і непосидам-дітлахам. 

А тому Інформатор вирішив підготувати короткий опис кінострічки “Чарлі та шоколадна фабрика” – фільму з легким присмаком зими та дива.

Юний Чарлі Бакет – хлопчик з ніжною душею та щирим серцем. Він щасливий, бо має люблячу родину, хоч і дуже бідну. Щороку на день народження йому дарують шоколадний батончик, якому він радіє так, як нічому іншому.

У їхньому місті, зовсім неподалік від будинку Чарлі, розташована таємнича шоколадна фабрика Віллі Вонки, куди ніхто не заходив вже багато-багато років. Все тому, що колись давно шпигуни намагались вивідати рецепт смачнючого шоколаду, який тут виготовляють.

Одного разу в газеті з’явилась новина, що у п’ятьох плитках шоколаду є Золотий квиток. Ті щасливчики, які знайдуть його серед тисяч і сотень батончиків, зможуть завітати на фабрику разом з одним дорослим.

З цього моменту починаються пошуки по всьому світу. Проте перші квитки дістались розбещеним, жадібним дітям. Тим, у яких все є. Вони маніпулюють батьками, лицемірять.

Чарлі теж купили плитку шоколаду, але там не було нічого. І тільки за другою спробою хлопчику пощастило – він знайшов п’ятий Золотий квиток, після чого разом з дідусем пішов на екскурсію.

Та, як виявилось, екскурсія була вигадана не просто із цікавості – Віллі Вонка шукає свого наступника. І кому ж вдасться перемогти? Зажерливому Авґустусу? Розбещеній Веруці? Рекордсменці Віолеті? Електроніку Майку? Чи, можливо, щирому і вихованому Чарлі?

Рік виходу: 2005
Жанр: комедія, пригоди, сімейний, фентезі
Країна: США, Велика Британія
Тривалість: 115 хв 25 с
Вік: 6+
Режисер: Тім Бертон
В ролях: Джонні Депп, Фредді Хаймор, Гелена Бонем Картер, Джеймс Фокс, Девід Келлі

Трейлер до фільму дивіться нижче:

Повний фільм можна переглянути на MEGOGO.

До теми: “8 подруг Оушена” | недільний фільм для любителів комедій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору