Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Осінь. Лірика. Любов | У Коломиї відбудеться творчий вечір

Вже цієї п’ятниці, 11 листопада, Ви зможете насолодитися поезією, піснями та новими знайомствами. Якщо хочете вдихнути творчий подих та ковток натхнення, то відвідайте літературний вечір, який організовує “Карітас”.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на благодійний фонд.

Ви вже чули щось про акцію «Нагодуй бідного»? Якщо ні, то коротко розкажемо.

Це ініціатива, яку створює УГКЦ разом із Карітасом. Усі небайдужі можуть долучитися до цієї акції. Яким чином? Ви можете взяти пакет, який повинні заповнити продуктами з тривалим терміном зберігання і повернути його до своєї церкви. Пізніше пакунки передадуть тим, хто цього потребує.

Цьогоріч у Карітасі вирішили додатково до цієї ініціативи організувати ще й творчий вечір. Як то кажуть, поєднати корисне з приємним.

Захід проводитиметься у офісі БФ “Карітас Коломия”, вулиця Гетьманська, 36.

Умова участі: з собою треба принести трохи натхнення і сухофруктів;

“Усе зібране під час літературного вечору потрапить до пакунків, які ми подаруємо бенефіціарам Карітас Коломия. Від всього серця запрошуємо провести п’ятничний осінній вечір в товаристві добра, лірики та любові. Обіцяємо, що ця подія зігріє ваше серденько краще за будь-який коцик чи чай”, – додають організатори вечора.

Разом робимо добрі справи і перемагаємо!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору