Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

СБУ викрила росіянина, який готував державний переворот в Україні

Прикарпатські слідчі здійснюють досудове розслідування щодо громадянина рф. Його підозрюють у підготовці до захоплення державної влади в Україні. 

Довідався Інформатор на сторінці обласної прокуратури.

Як зазначається у даних слідства, росіянин хотів відновити СРСР, з’єднати три “слов’янські” держави, насильно приєднавши Україну до росії. Для цього шукав шляхи поступлення коштів із країни-агресора. Злочинець змовився із двома засновниками українських громадсько-політичних організацій щодо підготовки антиконституційного захоплення державної влади в Україні.

Спільники підозрюваного вже засуджені. Це – член ГО «Український вибір» та уродженець рф. Вони шукали та залучали в різних областях України осіб з досвідом ведення бойових дій, щоб захоплювати адміністративні будівлі та вчиняти насильство щодо представників влади.
В змовників знайшли кошториси, списки учасників майбутніх незаконних владних та силових структур, маніфести до громадськості і силовиків, переліки необхідної зброї, майна та техніки.

Раніше ми писали, що на Прикарпатті судитимуть колаборантку.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com

Ольга Пукавчук

Нагору