Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї відкрилася нова піцерія “SENIOR”

Не дивлячись на труднощі, багатодітна сім’я з Харкова, яка переїхала до нашого міста через повномасштабне вторгнення, відкрила новий атмосферний заклад. Там можна скуштувати неймовірно смачну італійську піцу за авторськими рецептами. Вони не тільки вирішили побудувати нове життя у новому місті, але й створили робочі місця.

Інформатор також відвідав “SENIOR”, щоб розповісти Вам детальніше про нове місце, де можна відпочити з друзями та сім’єю.

“У нас ви скуштуєте піцу від якої ще довго будете в захваті. Адже це все авторські рецепти, які я удосконалював роками. Ми готуємо неаполітанську піцу на тісті довгої ферментації. Використовуємо тільки якісні продукти. Роблю завжди так як для себе, тому обираю найкращу начинку: свіже м’ясо, елітні сири, свіжі овочі та ароматні прянощі”, – розповідає піцайола.

У Коломиї багато різних закладів, які спеціалізуються на піці. Проте пропонуємо спробувати щось новеньке та ці вихідні провести у колі рідних та близьких у затишному кафе. Або замовити піцу, і з’їсти її за атмосферним фільмом, або щирою розмовою.

Для замовлень, або бронювання столика звертайтеся за телефоном:

+38 (067) 509 41 69, або +38 (093) 509 41 68

Для зручності залишаємо для Вас посилання на соцмережі: Instagram, Facebook.

Смаколики, які найбільше сподобалися Інформатору та меню закладу, можете побачити на фото нижче.

Нагадуємо, що піцерія знаходиться на вулиці Терлецького, 1 (навпроти Ліцею ім. Грушевського).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору