Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Недільний фільм про сімейні цінності з дотепними жартами | “Місіс Даутфайр”

Прохолодна погода вихідних добряче, мабуть, зіпсувала плани всіх коломиян на прогулянки містом. Та треба погодитись, діло йде не до тепла. А тому варто поповнювати свої списки фільмів, вартих вашої уваги. 

Вмощуйтесь зручніше – Інформатор підготував для вас цікавий опис сімейного фільму “Місіс Даутфайр”.

Історія розпочинається з сварки батьків: Денієла та Міранди. Жінка не може терпіти несерйозності чоловіка, його вибриків та дитячості: вона вирішила подати на розлучення.

Та хто найбільше страждає від таких новин? Діти… А їх у подружжя аж троє. І кожен просто обожнює татка.

Атож розпочинається процес розірвання шлюбу, діти страждають, а тому їхня мама починає шукати хатню робітницю, яка не тільки по дому буде допомагати, а й дітьми займатиметься і любитиме їх, як рідних.

І що ви думаєте? Хто відгукнувся і полюбився дітям та їхній мамі? Авжеш, Деніел. Він не тільки чудовий татко, а й неймовірний актор дубляжу, який легко освоїв роль літньої пані – місіс Даутфайр. Він стає наче рідним у домі.

Та на превелике розчарування головного героя, серце Міранди почав завойовувати ненависний чоловік, з яким вже встигли познайомитись дітлахи – Лідія, Кріс і Наталі.

Але і на самого Деніела чекають зміни: про його талант дізналися на одній із телестудій. Йому запропонували контракт та головну роль у програмі для дітей. Тільки-от, чи вдасться возз’єднатися сім’ї? Адже на останньому засіданні суду дітей вирішили залишити з мамою.

Режисер: Кріс Коламбус
Жанр: комедія
Тривалість: 125 хв.
Мова: англійська
Країна: США
Рік: 1993

Фільм можна переглянути на MEGOGO.

До теми: “Чарлі та шоколадна фабрика”: хороший фільм для всієї сім’ї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Христина Бойчук

Нагору