Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломия попрощалася із загиблим Героєм Андрієм Сенюком

Сьогодні, 14 листопада, Коломия гідно провела в останню дорогу бійця, який боровся на фронті до останнього, щоб ми з вами жили у вільній та незалежній країні.

Інформатор віддав останню шану, щоб про ім’я Героя, який віддав найдорожче – своє життя за Батьківщину усі знали і пам’ятали.

Сенюк Андрій Дмитрович народився 30 жовтня 1983 року в місті Коломия. Виріс на вулиці Заньковецької, 12В у родині робітників. у 1989 році почав навчатися у школі №4, яку закінчив у 1997 році. Навчався у технічному училищі №17, де здобув професію зварювальника.

У 2005 році, 30 жовтня одружився з дружиною Марічкою. У 2006 році у них народився син Арсен, якого батько дуже любив. А через 4 роки народився другий синочок Павлик.

З раннього дитинства покійний Андрій неймовірно сильно любив свою країну. Тож, коли настали тяжкі часи у 2014 році, він довго не роздумуючи пішов обороняти Україну, як і його брат Віталій, який теж загинув на війні за волю України. Від початку повномасштабного вторгнення він боронив нашу державу у складі 10 окремої гірсько-штурмової бригади.

Андрій хотів миру для своїх дітей і усього українського народу, але доля розпорядилася не так. Його життя обірвалося під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Герої не вмирають, вони залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять Андрію!

Вікторія Ровенчук

Нагору