Інформатор Коломия

ГРОШІ

У Коломиї закупили шкільний автобус за 2,5 млн і зекономили аж 100 грн

Відбулась тендерна закупівля шкільного автобуса для коломийського ліцею. Очікувана вартість була 2,5 млн грн. На торги подався тільки один учасник, він скинув ціну всього на 100 грн  і переміг.

Деталі знає Інформатор.

Коломийський ліцей №8 тепер буде володіти власним автобусом, пристосованим для перевезення школярів.

Тендерну закупівлю провели 8 листопада. У ній взяв участь всього 1 учасник – ТОВ “ЛЮМІКАР, зареєстроване в Києві. Він запропонував ціну 2 499 900 грн і переміг.

Розмір статутного капіталу ТОВ “ЛЮМІКАР всього 10 000.

Вимоги до транспортного засобу були досить лояльні: 

  1. Колір автобусу – жовтий. Спереду і ззаду на кузов автобуса нанесені розпізнавальні знаки: «Діти»; «Обмеження максимальної швидкості» з цифровою величиною обмеження максимальної швидкості – 70.
  2. Кількість сидінь – не менше 31 без водія
  3. Двигун – дизель (турбодизель).
  4. Автобус має постачатися у комплекті з запасним колесом, знаком аварійної зупинки, противідкатними упорами та стандартним набором інструментів, що включає принаймні домкрат, колісний ключ.
  5. Наявність кондиціонера робочого місця водія.
  6. На лівому та правому боках має бути нанесено напис «ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС».
  7. Автобус повинен бути новим, виготовленим не раніше 2022 року, відповідність екологічним нормам не нижче EURO-5, технічно справним, комплектуючі та матеріали – такі, що не були у вживанні та експлуатації, про що учасник у складі тендерної пропозиції надає гарантійний лист.
  8. Гарантія на автобус надається не менше ніж на 24 місяці або не менше ніж на 100 000 км пробігу, з моменту доставки та прийняття такого автобуса у місці його кінцевого призначення.

До теми: На сесії міськради представили ймовірно нову очільницю освіти в Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Наталка Сандецька

Нагору