Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Зіткнення двох автівок у Корничі: висновок поліції

Ввечері 17 листопада в с. Корнич, поблизу кафе “За зрубом”, Коломийської громади зіткнулися дві автівки.  Автомобілі їхали в попутному напрямку. “Мерседес” наздогнав “ВАЗ” і той злетів з дороги. У аварії постраждало 4 особи, з них дитина. В одного з водіїв перелом.

Інформатор знає деталі від правоохоронців.

17 листопада о 17:40 трапилась ДТП в с. Корнич, Коломийської ТГ, на автодорозі державного значення «Н-10», сполучення «Стрий-Мамалига». Водій з села Матеївці керував автомобілем марки Мерседес Бенз та рухався в сторону Коломиї зі сторони Заболотова.

На переконання правоохоронців він не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та, не дотримавшись безпечної дистанції, допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2199, який рухався в попутному напрямку.

До теми: У Ценяві авто викинуло з дороги прямо в поле

За кермом другої автівки був житель м. Чугуїв, Харківської області, який наразі проживає в Коломийської ТГ.

Внаслідок зіткнення пасажирка автомобіля марки ВАЗ 2199 та її 3 річний синочок потрапили до лікарні із легкими тілесними ушкодженнями.

Водій  Мерседеса також потрапив до лікарні із переломом верхньої третини грудинки.

У водіїв взято аналізи на вміст алкоголю.

В ході огляду місця події вищевказані транспортні засоби поміщені на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Наталка Сандецька

Нагору