Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Провокатор Андрій Сторожук став єпископом Івано-Франківським та Коломийським УПЦ мП

23 листопада клірик Чернівецько-Буковинської єпархії архімандрит Никита (Андрій Сторожук) обраний єпископом Івано-Франківським та Коломийським. На сайті Миротворець він значиться як провокатор.

Рішенням синоду УПЦ архімандрит Никита став єпископом. Прес-служба єпархії привітала його з обранням.

“Духовенство, чернецтво та вірні Івано-Франківської єпархії вітають архімандрита Никиту з обранням у сан єпископа”, – йдеться у повідомленні.

А тим часом на сайті Миротворець він позначений як провокатор. Нагадаємо, що цей сайт публікує дані про людей, що вважаються авторами сайту ворогами України, або «дії яких мають ознаки злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людини та міжнародного права”. Сайт було створено в грудні 2014 року українським політиком і активістом Георгієм Тука.

Також Андрій Сторожук засвітився у скандалі з редакцією “Молодого Буковинця”. Будучи хворим на Covid він прийшов до редакції, демонстративно кашляв на працівників, а потім вимагав від СБУ закрити редакцію на карантин.

До теми: Отець Онуфрій (УПЦ МП) листувався з російськими військовими

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

 

 

 

 

Нагору