Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Прихистки Городенківської громади забезпечили генераторами

Цьогоріч у травні “U-Lead з Європою” передали для потреб Городенківської громади обладнання для підготовки прихистків для тимчасово переміщених осіб. Серед обладнання були 4 генератори потужністю 5 кВт.

Пише Інформатор з посиланням на допис Городенківської міської ради.

У громаді вдалося підготувати та забезпечити прихистки на базі с. Сороки, с. Чортовець, с. Чернятин та тимчасовий прихисток на базі КЗ “Дитячо-юнацька спортивна школа” Городенківської ради.

Отримані генератори дали можливість забезпечити ці заклади безперебійним електропостачанням та закрити першочергові потреби даної категорії населення.

“Саме зараз, коли в нашій країні, через військову агресію росії застосовані планові та позапланові відключення електроенергії, передані генератори дають можливість повноцінно забезпечити освітлення для прихистків, створити такі необхідні, на сьогодні, пункти обігріву, в тому числі і для ВПО, забезпечити світло за умови віялових та позапланових відключень”, – йдеться у дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору