Інформатор Коломия

ГРОШІ

Мер Косова продає комунальне майно прямо зі своєї сторінки у Фейсбуці

Міський голова Косова Юрій Плосконос активно публікує дописи про продаж та оренду  комунального майна міста та сіл громади.

Деталі розповість Інформатор.

Продаж і оренда комунального майна – чудова нагода поповнити бюджет міста й закрити проблемні ділянки. Вочевидь, Косів зараз дуже потребує коштів, адже міський голова взявся активно дописувати про пропозиції від міської ради на аукціонах нерухомості.

Зокрема нещодавно Юрій Плитконос оголосив аукціон на оренду приміщень у центрі міста і написав про це на своїй сторінці у Фейсбуці.

Усі ці приміщення знаходяться в будівлі по вул. Незалежності 55, де раніше розміщувався  Червоний Хрест.

Серед приміщень під оренду пропонується склад, площею 6,9 м.кв, масажний кабінет – 22 м.кв, кабінет  – 11,8 м.кв, кабінет, клас і коридор загальною площею 54,1 м.кв. та кухня – 8,4 м.кв. Аукціони відбудуться з 1 до 12 грудня 2022 року.

 

Окрім того у центрі села Снідавка продається будинок за 139 тис грн, а це всього-на-всього 3,5 тисячі доларів. Це стартова ціна, тому в ході аукціону сума може значно збільшитися. Період подання пропозицій з 23 листопада до 7 грудня 2022 року.

Об’єкт аукціону – нежитловий будинок з земельною ділянкою площею 0.27Га.

До теми: Місцеві мешканці ініціювали створення відпочинкової зони на Косівщині

Навіть на фото видно, що будівля давно потребує ґаздівської руки й чималих затрат на ремонти.

Проте міський голова Косова впевнений, що пропозиція дуже приваблива й вигідна для бізнесу:

“Можливо купівля даного будинку – саме ваш шанс для розвитку власного успішного бізнесу, який стане також вагомим внеском в розвиток села”, – пише пан Юрій на свої сторінці.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору