Інформатор Коломия

ГРОШІ

ФОП Кісіль знову взяв 100-тисячний тендер, цього разу – ремонт зупинок

Підприємець розпочав діяльність 3 місяці тому і з того час постійно виграє тендери від міської ради. Загальну сума – понад 863 тис грн. На черзі – ремонт автобусних зупинок на суму 99 500 грн. І як завжди – без електронних торгів, без знижок і тільки з одним учасником.

Деталі розповість Інформатор.

Що цікаво, згідно даних платформи You Control, цей підприємець спеціалізується переважно на продажі обладнання, серед наближених до таких видів робіт тільки два кведи – монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування або ж інші будівельно-монтажні роботи.

Його діяльність активізувалася тільки 3 місяці тому. Відтак за цей час він переміг у різних 7 тендерах, усі вони для управління комунального господарства або ж для комунальних підприємств, які входять в це управління.

До теми: У Коломиї почистять русла річок на суму майже 100 тис грн

Це дуже різні види робіт:  і чищення русел рік, і корчування пнів, і зупинки, і роботи на водопровідних мережах та теплотрасах.

Загальна сума контрактів за ці роботи сягає 863 247 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

 

 

Нагору