Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Захисниця з Косова Андріана Сусак потребує допомоги через поранення

Лідерка “Жіночого ветеранського руху” Андріана Сусак з Косова зазнала поранення й потребує нашої допомоги. Вона вибивала зброю для України в США, волонтерила на Майдані, а з 2014 року подалась сама захищати Україну зі зброєю в руках. 

Повідомляє Інформатор.

Військовослужбовицю ЗСУ, голову “Жіночого ветеранського руху” Андріану Сусак з Косова тяжко поранили на фронті.

Реквізити для допомоги:

Приват: 4149439313328001,

Моно: 5375411507415201 (Леся Попадюк).

“Це вона пішла воювати навесні 2014-го в одних кросівках і без екіпу, це вона з побратимами звільняла тоді Щастя та інші міста, а потім ховала десятки друзів. Це вона з першого ж дня війни 2022-го знову воює, звільняла Харківщину і Херсонщину, а ще є одним із найпереконливіших голосів на полі дипломатії. В ній тече кров вояків УПА, вона безстрашна, добра, найсвітліша людина. Все буде добре, все точно буде добре, вона неодмінно одужає, по-іншому бути не може”, – пише письменниця та режисерка Ірина Цілик.

“Вона неймовірна жінка, яка встигала скрізь – і на полі бою, і їздити до США вибивати постачання зброї. У дитинстві Андріана замість казок слухала на ніч оповіді бабусі, яка відбула покарання в Сибіру за брата-упівця. Волонтерила на Майдані і у 2014 році приєдналася до “Айдару”, – написала голова правління Центру прав людини Zmina Тетяна Печончик.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823

Нагору