Коломия До сайту

На сесії міському голові присвоїли вищий ранг і затвердили зарплату на 2023 рік

Сьогодні, 7 грудня, перші питання порядку денного 38 сесії Коломийської міської ради стосувалися присвоєння чергового рангу міському голові Богдану Станіславському. Також прийняли рішення про оплату праці мера і матеріальну допомогу йому.

Інформатор розповідає детальніше.

Депутати проголосували за присвоєння міському голові шостого рангу посадової особи місцевого самоврядування у межах третьої категорії посад.

Друге питання порядку денного – оплата праці міського голови. Щомісячно у 2023 році мер буде отримувати надбавку до посадового окладу за ранг і надбавку за високі досягнення в праці у розмірі 50% з урахуванням надбавки за ранг.

Ще мер щомісяця буде отримувати премію у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням доплат за ранг, вислугу років та надбавок. Окрім того, Богдану Станіславському виплачуватимуть одноразові премії з нагоди державних і професійних свят, ювілейних та святкових дат.

Один раз у рік мер буде отримувати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки. Сума допомоги не має перевищувати середньомісячну зарплату, винагороди та інші виплати.

До теми: Скільки отримують в ратуші преміальних та надбавок за “високі досягнення у праці” | Частина 1

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук