Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У міському парку Коломиї – траншеї й вирви

Бідолашний міський парк Коломиї щоразу зазнає все нових і нових змін. На жаль, це його не прикрашає. Нещодавно тут зрубали дерева, потім взялися викорчовувати пеньки. А вранці 7 грудня в міському парку ім. К. Трильовського перехожі помітили кілька окопів. 

Інформатор дізнався, для чого їх викопали.

Робочі пояснили, що ці траншеї призначені для того, аби закопати кабелі вуличного освітлення у парку. Адже через вітри гілля старих дерев неодноразово рвали дріт, а комунальникам доводилось знову і знову лагодити освітлення.

Нагадаємо, що в парку тривають роботи по викорчовуванню старих пеньків. По всій території зони відпочинку – розриті вирви та кремезні пні.

Роботи згідно тендеру виконує ФОП Кісіль і коштуватимуть місту 44 800 грн.

До теми: ФОП Кісіль знову взяв 100-тисячний тендер, цього разу – ремонт зупинок

Що цікаво, згідно даних платформи You Control, цей підприємець спеціалізується переважно на продажі обладнання, серед наближених до таких видів робіт тільки два кведи – монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування або ж інші будівельно-монтажні роботи.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

Нагору