Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

4 черга: чому вимикають не за графіком? | пояснення від обленерго

Мабуть, немає прикарпатця, який не помітив, що графіки вимкнень дещо не співпадають. Відтак у обленерго роз’яснили, хто підпадає під цю чергу. Також вони відповіли на низку інших питань.

Інформатор розповідає детальніше з посиланням на Прикарпаттяобленерго.

4 черга – це адреси, де технічні можливості дали змогу відокремити їх від ліній з об’єктами критичної інфраструктури. Вимкнення застосовують за потреби в години пікового споживання.

4 черга вмикається і вимикається вручну, щоб це зробити, до “рубильників” треба доїхати. Реальні вимкнення можуть відрізнятись від заявлених до 40 хвилин, зважаючи на ситуацію на дорогах та інші умови.

Важливо додати, що 80% повного навантаження області поділили рівними величинами на 4 черги. 20% навантаження на лініях живлять критичну інфраструктуру.

Черги постійно оновлюються та доопрацьовуються, при цьому враховуються звернення споживачів.

Для тих “щасливчиків”, у кого адреса одразу в двох чергах – її вимикатимуть лише за однією з них. Щоб уточними за якою, вам потрібно слідкувати за годинами вимкнень та співставити їх з графіками.

До якої черги належить адреса можна побачити на сайті компанії за особовим рахунком, у чат-боті Viber або у статті: Оновлені списки черг вимкнень для Коломиї та району

Зміни адрес в чергах можливі після аварійних ситуацій у випадках тимчасових перемикань між приєднаннями. Ця явище тимчасове.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору