Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Нареготалися всмак: як коломийський театр давав прем’єру

Комедія Мольєра “Хворий, та й годі” у постановці Коломийського драмтеатру з перших хвилин так міцно вхопила глядача, що на цілих 2 годи присутні змогли забути про війну, відсутність світла й непросту зиму, яку нам доведеться пережити.

Інформатор теж там був, а для вас зробив кілька смачних фото.

Коли в людини немає проблем, то вона схильна їх вигадувати. Так зробив головний герой комедії “Хворий, та й годі”. Проте, схоже, оточення не готове його відпускати в обійми іпохондрії.

У постановці коломийських акторів ця робота набула додаткового гумору. Чудесні мізансцени, витримані характери, добра динаміка. Все це робить двогодинну виставу легкою для сприйняття.

До теми: Вистава з тягарем досвіду: Коломийський драмтеатр презентував нову роботу “Час ще є”

Зал постійно зривався на оплески і реготав до смаку. Вочевидь, у вирі непростих подій, ми всі дуже скучили за гумором, а особливо, коли час до часу пізнаємо самих себе.

Несподіваним було режисерське рішення із заповненням паузи антракту: на сцені постає Мольєр-скептик і його, вочевидь, смерть. Вони сперечаються про користь з медицини. В суперечці кожен залишається при своєму.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823

Наталка Сандецька

Нагору