Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Смертельна ДТП трапилась на Надвірнянщині: загинула одна людина

Вчора, 14 грудня, в селі Пасічна, що на Надвірнянщині, трапилась аварія за участі легкового автомобіля. Внаслідок ДТП одна людина загинула, інша – постраждала.

Інформатор розповідає деталі з посиланням на ДСНС області.

14 грудня о 05:45 рятувальники довідалися про дорожньо-транспортну пригоду в селі Пасічна Пасічнянської ТГ за участі легкового автомобіля.

До місця події одразу прибули вогнеборці з Надвірної.

Рятувальники були змушені деблокувати двох осіб з понівеченого автомобіля: одна людина була без ознак життя, а інша – постраждала. Їх передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Також на місці події рятувальники від’єднали клем акумуляторних батарей, аби запобігання загорянню.

Поліцейські встановили, що 38-річний водій, мешканець Надвірної, котрий керував автомобілем Renault Kangoo, не обрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожньої обстановки. На заокругленій ділянці дороги він не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Пасажир від отриманих травм загинув на місці події, а керманича з травмами госпіталізували до лікувального закладу. У нього відібрали кров на перевірку стану сп’яніння.

Слідчими за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору