Інформатор Коломия

ГРОШІ

Черговий тендер з одним учасником у Коломиї: за встановлення відеоспостереження заплатять понад пів мільйона

У тендері на встановлення камер відеоспостереження на вулиці Хмельницького і Петлюри взяв участь тільки один учасник. І попри чималу вартість закупівлі – понад 546 тис грн – торги відбулися.

Деталі знає Інформатор.

На участь в тендері на понад пів мільйона подався лише ФОП “Дем’янюк Василь Михайлович”. Він запропонував на 4 393 грн менше і переміг.

До теми: У Коломиї планують перевести заклади освіти на харчування у приватників, але закуповують м’ясорубки на сотні тисяч гривень

Згідно вимог камери відеоспостереження мають бути встановлені на місці будівництва водно-спортивного комплексу “Н2О”, а також на вул. Петлюри та вул. Хмельницього.

Загалом же за даними платформи YouControl ФОП “Дем’янюк Василь Михайлович” 6 разів вигравав тендери від міської ради та її структурних підрозділів на загальну суму понад 847 тис грн. І в кожній цій закупівлі він був єдиним учасником.

Також Василь Дем’янюк є уповноваженою особою і керівником трьох підприємств: ТРК “НТК”, ПП “Телекомсервіс” та ПП “Радіо “Сяйво”. Ці три підприємства виграли тендерів від міської ради та її підрозділів на суму 358 300 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

 

Нагору