Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що таке режим надзвичайної ситуації: пояснення від “Укренерго”

Через ранковий ракетний обстріл з боку рф, по всій Україні запровадили аварійні відключення. Окрім цього, в державі ввели режим надзвичайної ситуації. “Укренерго” пояснило, що означає та передбачає режим НС.

Пише Інформатор з посиланням на пресслужбу “Укренерго”.

В Україні зафіксували влучання в об’єкти критичної інфраструктури. Найбільше постраждали північний, південний і центральний регіони. Це вже 9 цілеспрямована терористична ракетна атака росії на енергосистему України.

До теми: Вимикатимуть будинки вручну, зате графіки увімкнень будуть на тиждень

Відповідні бригади вже оцінюють збитки та розпочали ремонтні роботи. Попри всі пошкодження та завдяки професійній роботі енергетиків в енергосистемі зберігається стабільна частота 50 Гц. Режим надзвичайної ситуації введено тільки для учасників ринку електроенергії, відповідно до вимог “Правил ринку електроенергії”. Він стосується виключно ринкових операцій.

Через те, що це вже 9 ракетний обстріл, на відновлення електропостачання може піти більше часу, ніж зазвичай. Першими будуть намагатися знову ввімкнути світло в лікарнях, водоканалах, об’єктах теплопостачання та очисних спорудах.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору