Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Автобуси, трактори, спецтехніку та легковик: що придбала Коломия у 2021-2022 роках

Ці спеціальну техніку для комунальних служб, а ще трактори, автобуси та легковик отримала Коломийська громада   аз 2022 рік. Проте не всі ці покупки були коштом місцевого бюджету.

Деталі знає Інформатор.

Дещо з цього арсеналу придбали за кошти від обласної і державної влади, партнерів і волонтерів.

Як-от, автобуси для Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг. Минулого року коломияни зголосилися допомогти коштами на закупівлю спеціалізованого автомобіля для Єдиного центру надання соціальних та реабілітаційних послуг.

А 2022 року  ще одного пасажирського автобуса Коломиї передало німецьке місто Людінггаузен.

До теми: Як коломияни поставили мрію на колеса

Два шкільних автобуси тепер слугуватимуть потребам ліцею №4 та №8. Один придбаний за кошти Коломийської громади, інший надала обласна адміністрація. Ще один автобус має отримати Коломийський ліцей №1 імені Василя Стефаника.

До теми: У Коломиї закупили шкільний автобус за 2,5 млн і зекономили аж 100 грн

Уся техніка знаходиться на балансі коломийських комунальних підприємств, шкіл та Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг.

Минулого тижня міський автопарк  поповнився багатофункціональним екскаватором JCB та трактором для зимового утримання тротуарів для КП “Полігон Екологія”.

А для міського водоканалу уже найближчим часом очікують отримати аварійно-ремонтну машину на базі Iveco Daily та багатофункціональний причіп.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

Нагору