Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Гірлянди у Коломиї: ціни та асортимент

Цьогоріч свята геть інші, не відчувається тієї атмосфери. Але так, як діти заслуговують на різдвяне диво, батьки прикрашають ялинки і створюють для них святкову атмосферу. Але є один нюанс, без якого вічнозелена не буде яскравою. Потрібно купити гірлянди.

Інформатор вирішив пройтись коломийськими магазинами, аби довідатись для вас ціни на ілюмінацію.

Гірлянди на ялинку є різні. В асортименті можна знайти гірлянди на батарейках, USB та від мережі. Також є однотонні лампочки, а бувають змішані.

Окрім звичних овальних лампочок, в Коломиї можна знайти і різні форми: зірки, квіти, сніжинки. Асортимент великий, були б лише кошти.

Відтак у магазині “Аврора” ціни на гірлянди коливаються від 88 грн до 119 грн (по акції) і 149 грн (без акції).

У магазині, який розташований біля базару, є все. І гірлянди теж. Асортимент дуже великий. В основному вся ілюмінація працює від мережі. Але і на батарейках теж знайти дещо можна. Ціновий діапазон від 100 грн і вище.

У магазині “Все від 1 грн” асортимент найбільший. Ціновий діапазон теж різний: від 100 грн і вище. Можна потрапити на знижки і придбати гірлянди за 54 грн. Переглянути детальніше ціни та типи ілюмінації можна на фото.

У “Червоному маркеті” теж є кілька варіантів оздоблення вічнозеленої. Зокрема, зараз тут діють знижки, завдяки яким можна зробити покупку за 89 грн і вище.

У магазині “Рукавичка” теж можна знайти гірлянди. І тут теж зараз діють знижки, тож поспішіть.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Христина Бойчук

Нагору