Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Пасажирські перевезення: з Коломиї до Польщі

Якщо б в України були родичі, то Польщу точно можна було назвати сестрою. Майже в кожного коломиянина є рідні, друзі чи знайомі, які тільки переїхали або давно живуть та працюють там. Тож тема поїздок до Польщі завжди актуальна, особливо перед різдвяними святами.

Як вигідно та швидко добратися з Коломиї до Польщі або передати посилку для рідних – досліджував Інформатор.

Варіантів, насправді, доволі багато, але глобально їх можна поділити на два: їхати великим габаритним автобусом, котрий везе людей через Польщу до інших країн Європи або вибрати швидкий мікроавтобус, який прямує тільки до Польщі. Перший варіант буде більш комфортабельним в плані наявності додаткових опцій, що роблять мандрівку зручнішою (планшети, wi-fi, туалет і т.п.). Другий – більш вигідним, якщо вам потрібно приїхати швидко і не за всі гроші світу.

Наприклад, щоп’ятниці з Коломиї (а також Косова, Чернівців, Івано-Франківська та Львова) до Варшави їде комфортний мікроавтобус Mercedes Sprinter. Вранці він виїжджає з України, а вже ввечері прибуває до свого місця призначення. Крім Варшави, в маршруті теж присутні такі міста як Люблін, Радом, Груєць, П’ясечно, Новий-Двір-Мазовецький. До речі, в цьому мікроавтобусі також є wi-fi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Крім цього, ним можна надіслати рідним посилку. Але врахуйте обмеження: передавати можна все, крім м’ясних і молочних продуктів, а також алкоголю, тютюну та інших заборонених речовин.

Дізнатись детальніше та забронювати квиток можна за телефоном:

  • в Україні +380 096 635 37 91
  • в Польщі +48 661 68 35 36

Безпечних і приємних вам мандрівок!

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору